Trimsalon Anniek WintersIn ons gedragscentrum is ook een trimsalon aanwezig. De trimsalon wordt gerund door Tess Sturm, die naast haar knipkunsten ook veel ervaring heeft met gedragsproblemen die zich binnen de trimsalon kunnen voordoen.

Heb je een hond die niet van wassen houdt, weinig vertrouwen heeft of wellicht zelfs wil bijten tijdens een trimbeurt? Schroom dan niet om contact met Tess op te nemen.

Uiteraard zijn ook alle honden zonder problemen meer dan welkom. We zien jouw trouwe viervoeter graag in onze salon verschijnen!

Voor vragen kun je Tess bellen: 0642605750 Let op: dit telefoonnummer alleen gebruiken voor trim doeleinden! Vragen over de webshop, consulten en opvang kunnen via dit nummer niet worden beantwoord.

Meer informatie over Tess vind u op onze teampagina onder het kopje 'Gedragscentrum’.


De hond gaat met eerst 20 minuten(minimaal) in bad. Vervolgens wordt de hond tweemaal gewassen en vervolgens behandeld met crèmespoeling. Tijdens de massage laat de vacht los, de hond ontspant en er komt al veel dood haar uit de vacht. Dit gebeurd allemaal zonder te borstelen of de vacht er met geweld uit te trekken.

Vervolgens wordt de hond gedroogd met handdoeken. Daarna gaat de hond op de tafel en gaat de trimster aan het werk met een waterblazer. Deze blaast het water uit de vacht en op het moment dat de vacht tot op de huid droog is blaast het de wol er ook uit. Dit gebeurt wederom zonder borstels. Op deze manier wordt het dode haar verwijderd zonder dat er gezond haar meegetrokken wordt. De waterblazer is zelfs in staat om klitten uit de vacht te blazen (mits deze niet te groot zijn). Het gevolg hiervan is dat alleen dat haar eruit gaat wat er ook echt aan toe is om te ruien.

Door deze methode wordt de vacht luchtig en los, tevens bevordert dit de conditie van de huid en de vachtverzorging voor thuis wordt een stuk makkelijker.

Overige diensten

Nagels knippen
€ 15,00
Teek verwijderen
€ 7,50
Tandsteen verwijderen
€ 15,00
Wassen (afhankelijk van grootte en soort vacht)
€47,50 - €70,-
Hond klitten p/u extra
€ 20,00
Alle prijzen gelden voor honden met normale vachtcondities en geen probleemgedrag tijdens een trimbeurt.
Voor honden met veel klitten of gedragsproblemen kan er een meerprijs gerekend worden.


Wilt u een afspraak maken? U kunt ons bereiken op 0642605750

Diploma's