TRIMSALON

Welkom bij de trimsalon

Onze trimsalon wordt gerund door Tess Sturm, die naast haar knipkunsten met name veel ervaring heeft met gedragsproblemen die zich binnen de trimsalon kunnen voordoen. Dus heb je een hond die niet van wassen houdt, weinig vertrouwen heeft of wellicht zelfs wil bijten tijdens een trimbeurt? Schroom dan niet om contact met Tess op te nemen.
Uiteraard zijn ook alle honden zonder problemen meer dan welkom. We zien jouw trouwe viervoeter graag in onze salon verschijnen!
Voor vragen of het maken van een afspraak is onze trimsalon bereikbaar via het mailadres trimsalon@anniekwinters.nl

Onze trimsalon is in Boesingheliede, tussen Amsterdam en Haarlem.

LET OP: vanaf 27 juli t/m 1 december zijn we gesloten i.v.m. het zwangerschapsverlof van Tess.

TESS
Sturm

Tijdens de was- en blaasmethode gaat de hond eerst (minimaal) 20 minuten in bad. Vervolgens wordt de hond tweemaal gewassen en daarna behandeld met crèmespoeling. Tijdens de massage laat de vacht los, de hond ontspant en komt er al veel dood haar uit de vacht. Dit gebeurt allemaal zonder te borstelen of de vacht er met geweld uit te trekken. Vervolgens wordt de hond gedroogd met handdoeken. Daarna gaat de hond op de tafel en gaat de trimster aan het werk met een waterblazer. Deze blaast het water uit de vacht en op het moment dat de vacht tot op de huid droog is, blaast het de wol eruit. Dit gebeurt wederom zonder borstels. Door deze methode wordt de vacht luchtig en los en tevens bevordert dit de conditie van de huid. De vachtverzorging wordt hierdoor thuis ook een stuk makkelijker.

TARIEVEN

€ 85,- per uur Het uurtarief van Tess ligt op € 85,- per uur ongeacht het ras of het probleem van de hond. Op deze manier kunnen we uw hond alle aandacht en tijd geven die hij nodig heeft. Voor vragen of het maken van een afspraak is onze trimsalon bereikbaar via het mailadres trimsalon@anniekwinters.nl

TAFELVERHUUR

Zelf aan de slag? Dat kan! Huur onze trimsalon op woensdag of in het weekend voor € 35,- per uur incl. het gebruik van shampoo’s.