TRIMSALON


TRIMSALON


Onze trimsalon wordt gerund door Tess Sturm, die naast haar knipkunsten ook veel ervaring heeft met gedragsproblemen die zich binnen de trimsalon kunnen voordoen.

Dus heb je een hond die niet van wassen houdt, weinig vertrouwen heeft of wellicht zelfs wil bijten tijdens een trimbeurt? Schroom dan niet om contact met Tess op te nemen.

Uiteraard zijn ook alle honden zonder problemen meer dan welkom. We zien jouw trouwe viervoeter graag in onze salon verschijnen!

Voor vragen of het maken van een afspraak is onze trimsalon bereikbaar via het mailadres trimsalon@anniekwinters.nl of via 0642605750

Op dit moment zitten we vol, we hebben enkel wat uitzonderingsplekjes voor honden met gedragsproblemen.

**Let op: dit telefoonnummer alleen gebruiken voor trimdoeleinden! Vragen over de webshop, consulten en opvang kunnen NIET via dit nummer gesteld worden maar dienen naar info@anniekwinters.nl toegestuurd te worden.**

De was- en blaasmethode:

Tijdens de was- en blaasmethode gaat de hond eerst (minimaal) 20 minuten in bad. Vervolgens wordt de hond tweemaal gewassen en daarna behandeld met crèmespoeling. Tijdens de massage laat de vacht los, de hond ontspant en komt er al veel dood haar uit de vacht. Dit gebeurt allemaal zonder te borstelen of de vacht er met geweld uit te trekken.

Vervolgens wordt de hond gedroogd met handdoeken. Daarna gaat de hond op de tafel en gaat de trimster aan het werk met een waterblazer. Deze blaast het water uit de vacht en op het moment dat de vacht tot op de huid droog is, blaast het de wol eruit. Dit gebeurt wederom zonder borstels.  
Op deze manier wordt het dode haar verwijderd zonder dat er gezond haar meegetrokken wordt. De waterblazer is zelfs in staat om klitten uit de vacht te blazen (mits deze niet te groot zijn). Het gevolg hiervan is dat alleen dat haar eruit gaat wat er ook echt aan toe is om te ruien.

Door deze methode wordt de vacht luchtig en los en tevens bevordert dit de conditie van de huid. De vachtverzorging wordt hierdoor thuis ook een stuk makkelijker.

Probleem gedrag bij de trimster?

Heb jij een hond die doodsangsten uitstaat wanneer hij op de behandeltafel moet bij bijvoorbeeld de dierenarts of trimsalon? Geen paniek, wij kunnen jou en je hond helpen!

In een speciaal ‘Tafel Consult’ leren wij je in 1,5 uur hoe je dit het beste kan aanpakken. Dit consult is ook erg geschikt voor buitenlandse honden.

€265,-

Meer info? Mail dan snel naar trimsalon@anniekwinters.nl