Trainingsschool AW

Heb je een consult gehad of een workshop gevolgd? Train verder bij één van onze trainingsscholen.

Met Trainingsschool AW bieden we de kans om baasjes samen met hun hond(en) volgens de unieke methode van Anniek Winters op te voeden, zodat de ultieme relatie tussen hond en baas kan worden bereikt. Wij geloven er namelijk in dat jij als baas degene bent die het verschil kan maken. We leggen dan ook voornamelijk de focus op alles wat jij zou moeten weten en leren. Wanneer jij namelijk voldoende kennis hebt van de hondenpsychologie en de behoeften van de hond, dan volgt de hond vanzelf.

Trainingsschool AW onderscheidt zich van reguliere hondenscholen door de verschillende trainingswijzen. Wij werken met modules waarbij de focus ligt op jou als leider, het vervullen van de basisbehoeften van de hond en de regels en wetten die gelden in de natuur. We leren de hond geen kunstjes aan.

Een goede basis waarin je in alle behoeften wordt voorzien en de juiste leiding krijgt is essentieel voor een gelukkig en onbezorgd leven. En hoe mooi is het dat jij als baas hier de grootste invloed op hebt. Wij helpen je er graag bij!

Kijk hier voor een trainingsschool AW bij jou in de buurt!

www.trainingsschoolaw.nl