“Geluk, erkenning en geld liggen voor het oprapen, mits je bereid bent om te bukken”Toen ik met mijn werk als Hondengedragsdeskundige begon verklaarde iedereen mij voor gek. Ik had mijn baan opgezegd en had een doel in het leven: Honden en mensen helpen én daar ook nog eens van kunnen leven.
In vele ogen onmogelijk. Op iedere hoek van de straat vind je namelijk een hondentrainer, hondentherapeut of iets soortgelijks. Zelden verdienen deze mensen hier hun brood mee.

Wanneer ik nu ‘s ochtends uit mijn raam kijk dan voel ik niks anders dan trots en dankbaarheid.
Voorgaande jaren had ik weliswaar altijd een fijne baan gehad maar het geluksgevoel wat mij de afgelopen jaren behelst is daarmee met geen mogelijkheid te vergelijken.

Ik open mijn gordijnen en kijk uit over mijn terrein. Mijn team (echt de allerbeste!) zijn al hard in de weer met alle honden samenvoegen en klanten verwelkomen. Een mooi gezicht hoe ruim 45 honden honden vrolijk in de rondte dartelen en blij zijn dat ze weer buiten zijn.
Nog steeds kan ik niet bevatten dat ik dit hele gedragscentrum van ruim 12.000m2 te danken heb aan het feit dat ik een aantal jaar geleden helemaal in mijn uppie begon met het geven van consulten, die heel waardevol voor baas en hond bleken te zijn.

Laatst gaf ik een presentatie voor een grote groep vrouwelijke ondernemers waarbij er 1 vrouw vroeg: ‘Denk je dat jouw succes gebaseerd is op geluk?’

Wie denkt dat het hebben van succes gebaseerd is op geluk, die heeft het mis.
Een staatsloterij win je op basis van geluk… het hebben van een succesvol bedrijf niet.
Het gaat om je onderscheiden ten opzichte van anderen en een dienst van onschatbare waarden aanbieden.

Ik ben ervan overtuigd dat als ik succesvol kan zijn dat ik jou dat ook kan leren, ongeacht de branche waarin je werkt.
Daarom lanceer ik op 22 en 23 november 2018 mijn nieuwe 2 daagse cursus speciaal voor vrouwelijke ondernemers (of vrouwen die op het punt staan om een onderneming te starten) genaamd: ‘Van niks naar heel veel’.

Tijdens deze cursus leer je wat een ondernemer succesvol maakt en wat jij nodig hebt om je doelen te behalen.
Til je bedrijf naar een hoger niveau, word wie je zijn wilt en krijg wat je altijd hebt gewild.
Er is niks mooiers in de wereld dan kennis delen en jullie gun ik net zo’n mooi fijn, warm, gelukkig en liefdevol leven als ik heb.

Wacht niet langer en haal meer uit business voor slechts 699,00 excl btw (volledig aftrekbaar na inschrijving bij de kvk, maar anders ook meer dan welkom!)

Deze cursus is voor elke onderneemster geschikt.

Meld je nu aan want VOL = VOL!
Info@anniekwinters.nl

Locatie: Haarlemmermeer