PLATINUMDe gezonde droge voeding bestaat voor ten minste 70% uit vers vlees en is voor alle honden geschikt, ongeacht leeftijd of ras.

Voordelen van PLATINUM ten opzichte van standaard droogvoer: Optimaal voor de stofwisseling
Gewoon droogvoer zet sterk uit in de maag, omdat het erg veel vocht opneemt. Twee factoren liggen hieraan ten grondslag:
Factor 1 vocht opnemen De ingrediënten, die in de meeste gevallen voornamelijk uit plantaardige grondstoffen en voor een klein deel uit vleesmeel bestaan.
Factor 2 vocht opnemen De productie in de extruder, waarin de ingrediënten met water worden vermengd, aansluitend sterk worden verhit en onder hoge druk tot brokken worden geperst.
Dit resulteert in brokken met een harde en poreuze structuur waarin veel lucht ingesloten is. Deze zwellen door opname van vocht erg op.

Bij PLATINUM droge voeding zorgt de samenstelling uit een groot deel vers vlees en andere hoogwaardige ingrediënten in combinatie met de zorgvuldige, milde bereiding ervoor dat de voeding in de maag niet zal uitzetten noch zal gisten.

De brokjes zijn zacht en compact en bezitten een hoge voedingswaarde. Dat verklaart dat de hoeveelheid voer die u nodig heeft voor uw hond, beduidend minder is dan bij gewoon droogvoer. Dat betekent op zijn beurt dat de maag minder wordt belast en sneller leeg raakt.

Als u uw hond voor het eerst PLATINUM complete voeding geeft, zult u het verschil snel zien.
Na het eten heeft de hond geen opgezette buik, geen 'etensbuik' meer.

Bekijk de producten van PLATINUM in onze webshop.