HondenopvangDe honden hebben een groot luxe terrein van ca. 6000m2 tot hun beschikking, met in de zomer een heerlijk zwembad en in de winter of tijdens een regenbui kunnen ze schuilen op een overdekte rustplaats. Ook is het mogelijk om uw hond tijdens een opvangdag onder handen te laten nemen door onze eigen trimster, zodat hij weer helemaal schoon en geknipt met u aan het einde van de dag mee naar huis kan.

Daarnaast zijn we momenteel keihard bezig met de realisatie van een grote overdekte loods en een grote hondenvijver met strand. Wij hopen dat we u hier zo spoedig mogelijk meer van kunnen laten zien!

Een betere plek voor uw allerbeste vriend bestaat er niet!

Om onze roedel zo stabiel mogelijk te houden zodat ze ook kunnen fungeren als hulp voor minder stabiele honden, moeten de opvanghonden aan een de onderstaande voorwaarden voldoen: - Uw hond is sociaal met soortgenoten en mensen - Uw hond wordt jaarlijks ingeënt of getittert en wordt altijd tijdig ontvlooit. - Uw hond dient ontwormt te zijn met Panacur. (let op! Dit moet minimaal 48uur voordat hij in de opvang komt geven worden) - U bent goed WA verzekerd tegen eventuele schade die uw hond aanricht. Om zeker te weten dat uw hond in onze opvang past plannen we altijd eerst een proefdag in. Hier kunt u via ons mailadres een afspraak voor inplannen:
info@anniekwinters.nl
Brengtijd: Tussen 7.30 uur en 9.00 uur
Ophaaltijd: Tussen 16.30 uur en 18.00 uur

We zien uw hond graag verschijnen!

** Is uw hond niet sociaal maar zou u toch graag willen dat hij in de opvang terecht kan?
Dan kunnen we hem eerst (opnieuw) socialiseren dmv een roedelopnametherapie. Voor meer informatie hierover kunt u mailen naar info@anniekwinters.nl**

** Onze hondenopvang ligt op slechts 10 minuten afstand van Haarlem, 15 minuten van Amsterdam, 25 minuten van Utrecht en 15 minuten van Nieuw Vennep.

Hoe ziet een dag in de hondenopvang van Anniek Winters eruit?

We werken altijd met een vaste dagroutine zodat de honden al snel een idee hebben wat ze kunnen verwachten en waar ze aan toe zijn als ze bij ons komen. Wij geloven dat honden (net als kinderen), gebaat zijn bij rust, regelmaat en reinheid.

Wanneer alle honden voor de dag zijn gebracht, gaan we altijd eerst actief lopen met de groep over het hele terrein (ca 6000m2). Op deze manier kunnen de honden hun energie kwijt en creëren we tegelijkertijd een groepsgevoel. Dit versterkt niet alleen de band tussen de honden die elkaar al kennen, het is ook een goede manier voor nieuwe honden om hun plaats in de groep te vinden.

Tegen het middaguur, wanneer iedereen gesetteld is, sluiten we tijdelijk een deel van het terrein en zorgen we voor wat rust. Dan openen we ons verwarmde hondenhuisje met loungebanken en zachte kussens en kunnen de honden kiezen of ze een lekker plekje zoeken of onderling nog wat (rustig) spelen. Dit is ook de tijd dat we vaak consulten hebben op het terrein en de honden die dat leuk vinden kunnen hierbij assisteren.
Na de rustperiode, is het weer tijd voor actie. We gaan dan weer met zijn allen over het hele terrein lopen en voor de actievere honden zorgen we voor een extra activiteit zoals met de bal gooien, naast de fiets rennen of in de zomer heerlijk verkoelend het zwembad in!

Ook bestaat de mogelijkheid om uw hond tijdens zijn verblijf te verwennen met een trim- en/of wasbeurt in onze eigen trimsalon.
Zo ruikt uw hond weer fris ruikt na een actieve dag in de buitenlucht.

We zorgen voor een actieve dag voor uw hond waarbij hij al in zijn behoeften wordt voorzien. We zijn dan ook zo veel mogelijk buiten. Bij echt noodweer kunnen we de honden binnenshuis brengen, waar de honden verblijven die bij ons logeren. Er zijn genoeg lekkere manden beschikbaar voor ze en er is altijd iets lekkers om te kluiven!
Mocht u nog vragen hebben na het lezen van onze dagplanning, neem dan gerust contact op of plan direct een GRATIS proefdag in via hondenopvang@anniekwinters.nl

Met koud weer zorgen we er natuurlijk voor dat de honden heerlijk kunnen opwarmen.

Binnen in een zacht mandje of buiten overdekt en warm onder de heater op de bank!


Abonnement


Het is mogelijk om een losse opvangdag te boeken. Met een strippenkaart of maandabonnement krijg je echter meer korting wat behoorlijk kan schelen.

Bekijk hier alle tarieven.

Mail ons voor meer informatie