HONDENOPVANG


HONDENOPVANG


Hondenopvang

Een dagje bij onze hondenopvang staat garant voor veel plezier!

Zo bestaat de dag uit vele activiteiten, denk hierbij aan fietsen, steppen, een rondje behendigheid of lekker ravotten met elkaar.

De honden hebben een groot luxe terrein van ca. 6000m2 tot hun beschikking, met in de zomer een heerlijk zwembad en in de winter of tijdens een regenbui kunnen ze schuilen op een overdekte rustplaats.

Ook is het mogelijk om uw hond bij ons te laten logeren of tijdens een opvangdag onder handen te laten nemen door onze eigen trimster zodat u een mooie en schone hond mee naar huis krijgt.

 

Onze haal- en brengtijden zijn:

Brengtijd: Tussen 7.30 uur en 9.00 uur
Ophaaltijd: Tussen 16.30 uur en 18.00 uur

We zien jouw hond graag verschijnen!

Voorwaarden:

 

Wij maken onderscheid tussen sociale honden en honden met probleemgedrag. Wil jij je hond naar onze opvang brengen dan dient hij sociaal te zijn zowel met andere honden als mensen zodat we onze roedel zo stabiel mogelijk kunnen houden. Zij vormen immers de basis voor de minder stabiele honden.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je hond jaarlijks wordt ingeënt of getittert en altijd tijdig wordt ontvlooit.

 

Om zeker te weten dat je hond in onze opvang past plannen we altijd eerst een proefdag in. Een afspraak hiervoor is in te plannen via ons hondenopvang@anniekwinters.nl.

LET OP: OP DIT MOMENT ZIT DE OPVANG VOL.

Hoe ziet een dag in de hondenopvang van Anniek Winters eruit?

We werken altijd met een vaste dagroutine zodat de honden al snel een idee hebben wat ze kunnen verwachten en waar ze aan toe zijn als ze bij ons komen. Wij geloven dat honden (net als kinderen), gebaat zijn bij rust, regelmaat en reinheid.

Wanneer alle honden voor de dag zijn gebracht, gaan we altijd eerst actief lopen met de groep over het hele terrein (ca 6000m2). Op deze manier kunnen de honden hun energie kwijt en creëren we tegelijkertijd een groepsgevoel. Dit versterkt niet alleen de band tussen de honden die elkaar al kennen, het is ook een goede manier voor nieuwe honden om hun plaats in de groep te vinden.

Tegen het middaguur, wanneer iedereen gesetteld is, sluiten we tijdelijk een deel van het terrein en zorgen we voor wat rust. Dan openen we ons verwarmde hondenhuisje met loungebanken en zachte kussens en kunnen de honden kiezen of ze een lekker plekje zoeken of onderling nog wat (rustig) spelen. Dit is ook de tijd dat we vaak consulten hebben op het terrein en de honden die dat leuk vinden kunnen hierbij assisteren.

Na de rustperiode, is het weer tijd voor actie. We gaan dan met de honden lekker aan de wandel en voor de actievere honden zorgen we voor een extra activiteit zoals met de bal gooien, naast de fiets rennen of in de zomer heerlijk verkoelend het zwembad in!

Ook bestaat de mogelijkheid om uw hond tijdens zijn verblijf te verwennen met een trim- en/of wasbeurt in onze eigen trimsalon.
Zo ruikt uw hond weer fris na een actieve dag in de buitenlucht.

We zorgen voor een actieve dag voor uw hond waarbij hij in al zijn behoeften wordt voorzien. We zijn dan ook zo veel mogelijk buiten. Bij echt noodweer kunnen we de honden binnenshuis brengen, waar de honden verblijven die bij ons logeren. Er zijn genoeg lekkere manden beschikbaar voor ze en er is altijd iets lekkers om te kluiven!

ABONNEMENT & STRIPPENKAARTEN

Het is uiteraard mogelijk om een losse opvangdag te boeken, echter met een abonnement of strippenkaart krijg je meer korting wat behoorlijk kan schelen.

ABONNEMENT & STRIPPENKAARTEN

Bestaande klanten kunnen de boekingsmodule of de app gebruiken.

Download iOS AppDownload Android App