ConsultIs jouw hond agressief, nerveus, angstig, of gewoon een druktemaker? Heeft je hond iets wat hij of zij niet kan laten... Of het nu gaat om het bespringen van iedereen die bij jou binnenkomt of het voortdurend bedelen om een spelletje apport met steeds dezelfde vieze groene tennisbal.

In een kort tijdsbestek (ca. 90 minuten) helpt Anniek of een van haar ervaren trainster om weer in balans te komen, zodat je in de meeste gevallen na 1 consult weer samen met je hond kunt genieten in elke situatie!

Vaak zijn de gedragsproblemen van je hond goed bij je thus op te lossen. Echter komt het wel eens voor dat een hond opnieuw gesocialiseerd moet worden of intensievere hulp nodig heeft. Hiervoor biedt onze roedel met stabiele honden de perfecte uitkomst.

Wij hebben in ons gedragscentrum circa 50 honden lopen die al veel andere honden hebben geholpen om weer in balans te komen.

Al deze honden staan te popelen om ook jouw hond te helpen onder leiding van Anniek en haar teamleden!
Wilt u een consult inplannen? Mail dan naar info@anniekwinters.nl.
Heb jij een hond die doodsangsten uitstaat wanneer hij op de behandeltafel moet bij bijvoorbeeld de dierenarts of trimsalon? Geen paniek, wij kunnen jou en je hond helpen!
In een speciaal ‘Tafel Consult’ leren wij je in 1 uur hoe je dit het beste kan aanpakken. Dit consult is ook erg geschikt voor buitenlandse honden.
De kosten bedragen € 265,-