Loop je tegen problemen aan
met je hond?

Is jouw hond agressief, nerveus, angstig, of gewoon een druktemaker? Heeft je hond iets wat hij of zij niet kan laten... Of het nu gaat om het bespringen van iedereen die bij jou binnenkomt of het voortdurend bedelen om een spelletje apport met steeds dezelfde vieze groene tennisbal.

In een kort tijdsbestek (ca. 90 minuten) helpt Anniek of een van haar ervaren trainster om weer in balans te komen, zodat je in de meeste gevallen na 1 consult weer samen met je hond kunt genieten in elke situatie!

Vaak zijn de gedragsproblemen van je hond goed bij je thus op te lossen. Echter komt het wel eens voor dat een hond opnieuw gesocialiseerd moet worden of intensievere hulp nodig heeft. Hiervoor biedt onze roedel met stabiele honden de perfecte uitkomst.

Wij hebben in ons gedragscentrum circa 50 honden lopen die al veel andere honden hebben geholpen om weer in balans te komen.

Al deze honden staan te popelen om ook jouw hond te helpen onder leiding van Anniek en haar teamleden!


Hondenopvang

Wij zijn niet zomaar een opvang.
In onze opvang krijgen de honden naast heel veel plezier ook de basisprincipes mee.
Zo leren ze netjes wachten op eten, niet op te springen tegen mensen, leren we ze respectvol met elkaar omgaan en geven we ze voldoende fysieke en mentale uitdaging.
Hierdoor krijgt ieder baasje aan het einde van de dag zijn of haar hond mee naar huis die volledig in balans is.

Daarnaast is er een mogelijkheid dat wij jouw hond trainen op de dag dat hij bij ons is. Je kan hierbij denken aan het trekken aan de lijn, omgaan met paarden of andere problemen.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie!
Hondenopvang@anniekwinters.nl


De Theatershow van Anniek Winters

Ook dit jaar was de theatershow een succes !

In deze nieuwe show kroop ik, samen met het publiek onder huid van de hond en ervoeren wij de wereld vanuit zijn perspectief.

Doormiddel van theorie- en praktijkvoorbeelden leerde ik je wat je moet weten om tot de ultieme relatie te komen, waarin onze trouwe viervoeter de hoofdrol speelt.

Houd de agenda in de gaten voor onze nieuwe theatershow in 2020!


Anniek Winters in de media

Over Anniek


Of het nu een felle stafford of een onstuimige labrador is, Anniek Winters hoeft maar in haar vingers te knippen en de honden gehoorzamen.


Lees verder

Succesvrouwen.nl


Anniek is de founder van Succesvrouwen.nl, Via dit platform coacht ze vrouwen om succesvol te worden en doelen te halen.


Meer informatie

Workshops


Tijdens deze workshop leert Anniek je grondbeginselen van de hondenpsychologie en verschillende trainingstechnieken.


Lees verder

Tips


Diverse tips van Anniek


Lees verder

ConsultenLees verder

Meerdaagse opleiding


Tijdens de opleiding leer je alles over Anniek's filosofie en haar manier van trainen.


Lees verder


Anniek Winters
is een
Erkend Leerbedrijf